Website by Axzent.nl
Open
X

Verwarmen en koelen.

De laatste jaren wordt er steeds meer aandacht besteed aan een beter milieu en een schoner klimaat, dit zal in de toekomst alleen maar toenemen. En dit zal een effect hebben op de wijze waarop we onze woonruimtes verwarmen en koelen. Er worden allerlei maatregelen genomen om duurzamer te leven om op deze manier een schoner klimaat te creëren en de CO2 uitstoot te verminderen. Werken aan een schoner klimaat, daar kunt u zelf ook aan bijdragen.

verwarmen-en-koelen

Ook de aanscherping van de EPC norm (Energie Prestatie Coëfficiënt)en het Energielabel dragen bij aan de stijgende vraag naar duurzame aardwarmtetechnieken.

Per 1 januari 2015 wordt de EPC-eis aan de energieprestatie van gebouwen opnieuw aangescherpt en aangepast in het Bouwbesluit. De aanpassing betekent een aanscherping van de eis van 20% tot 50%”

Een warmtepomp is een perfect voorbeeld van duurzame energie. U gebruikt de warmte welke in de bodem opgeslagen zit om uw huis en tapwater te verwarmen. Met een aardwarmtesysteem kunt u op een duurzame en efficiënte manier woningen en gebouwen verwarmen én koelen. Het is zowel voordelig voor uw portemonnee als voor ons milieu!

Van Zanten adviseert en realiseert duurzame verwarmings- en koelsystemen, In overleg met de klant bieden zij u een losstaand systeem of geïntegreerde systemen en advies op maat.